Var hittar jag bäst lunch i Upplands Väsby?

En god lunch kan sätta färg på en hel arbetsdag. Och en god lunch är precis vad Restaurang Rönnerdahls i Bredden, Upplands Väsby erbjuder. Här hittar du en välkomponerad lunchmeny, tillagad med färska ingredienser och mycket kärlek. För dig som uppskattar genuin matlagning från grunden är ett besök hos Restaurang Rönnerdahl ett självklart val. Menyn är primärt baserad på det skandinaviska köket, med moderna svenska matklassiker som bas, och endast de bästa råvarorna är gott nog.

Hos Restaurang Rönnerdahls hittar du personal med starkt fokus på två saker: en kvalitativ och inspirerande matupplevelse samt ett personligt, varmt och välkomnande bemötande. Hos Rönnerdahls känner du dig som hemma, och lunchen blir ett avslappnande avbrott i en annars hektisk arbetsdag. Här finns plats både för dig som vill sitta en stund i avskildhet, och för dig som behöver fortsätta förmiddagens diskussioner i ett större sällskap.

Meriterade kockar erbjuder en inspirerande lunchmeny

Bakom menyn står Rönnerdahls två mycket välmeriterade kockar, Anders och Jari. Tillsammans har de många decenniers yrkeserfarenhet i etablerade svenska och europeiska restaurangkök bakom sig. Jari var under många år knuten till välrenommerade Melker Anderssons F12-gruppen och har även arbetat ett flertal år i Pontus Frithiofs restauranger.Tillsammans har Anders och Jari samlat sina välgrundade kunskaper från professionell matlagning på hög nivå för att skapa den inspirerande matvärld som blivit Restaurang Rönnerdahls. Det rutinerade teamet i köket anpassar självklart sina rätter efter eventuella allergier, och vinnlägger sig om ett personligt bemötande som matchar restaurangens trevliga miljö.

 
Lunch för större sällskap i Upplands Väsby och norrort

Hos Restaurang Rönnerdahls finns gott om utrymme för större lunchsällskap, och är en perfekt destination för dig som arbetar i närområdet i Bredden, Upplands Väsby. Rönnerdahls är dock väl värt en omväg även för lunchgäster från Sollentuna och övriga norrort. Från Sollentuna Centrum till Restaurang Rönnerdahls lokaler på Kanalvägen 10A i Upplands Väsby tar du dig på blotta tio minuter med bil.

Restaurang Rönnerdahls diskreta skyltning leder dig in till ett större företagskomplex där matsalen är belägen. Inne i restaurangen möts du och ditt sällskap av ett effektivt team med god vana av att servera lunch under arbetstid utan att kompromissa med matlagningens hantverk. Restaurang Rönnerdahls har öppet för lunch 10–15 varje vardag, men har möjlighet att ta emot gäster även utanför ordinarie öppettider efter överenskommelse, och erbjuder även catering. Du är varmt välkommen att kontakta oss med dina önskemål.