Festlokal i norra Stockholm – hur, när och varför?

Att bjuda in till fest kan vara något av det roligaste som finns. Anledningar till att hålla kalas brukar det sällan råda brist på. Men det kan vara lite knivigare att bestämma sig för var festen ska hållas. Särskilt när det gäller fester med många inbjudna gäster, som behöver utrymme för att mingla och dansa eller att slå sig ned till ett fint dukat middagsbord. Även om det är trevligt med hemmafester blir det lätt lite för trångt. Då är det dags att ge sig ut på jakt efter en bra festlokal.

När du vill hyra festlokal i Stockholm står vi på Restaurang Rönnerdals redo att ta emot dig och dina gäster till vår vackert luftiga och rymliga matsal. Vår lokal är en utmärkt plats för alla typer av fester, bröllop och events. Vi vågar påstå att vi erbjuder en svårslagen kombination av generösa ytor och hemtrevlig stämning. Hos oss har du möjlighet att bjuda in så mycket som 220 sittande gäster eller 600 gäster som minglar, i en miljö som känns varm och personlig. Du hittar oss i norra Stockholm, i området Bredden i Upplands Väsby.

Julbord Upplands Väsby Restaurang Rönnerdahls

Hyra festlokal med catering i Upplands Väsby

Om du har vägarna förbi oss på Kanalvägen 10 under vardagar mellan 10 och 15 är du välkommen in för att ta en titt på ett besök i matsalen, då vi håller öppet för lunch. Självklart kan du även kontakta oss för att komma hit utanför våra ordinarie öppettider. Restaurang Rönnerdahls är en klassiskt inriktad svensk restaurang med höga ambitioner. Våra välmeriterade kockar erbjuder smakfull och genuin matlagning från grunden. Utöver vår välbesökta lunchservering erbjuder vi även catering – vilket kan vara av intresse för dig som vill bjuda på middag under ditt kalas i vår festlokal i Upplands Väsby. 

På Restaurang Rönnerdals arbetar ett sammansvetsat team som inte bara kan lösa frågan om var du ska ha fest, utan även hur du ska genomföra kalaset. Inte minst kan vi ta fram en elegant och festlig middagsmeny till festen. Självklart anpassar vi våra rätter efter dina önskemål. Hos oss får du ett personligt bemötande som kommer genomsyra hela din kväll och få festen att leva kvar länge i minnet hos dig och dina gäster.

Närhelst det är dags för kalas – hyra festlokal i Stockholm

Svaret på frågorna hur, när och varför du ska hålla fest håller vi öppet. Det är helt upp till dig. Det finns oändligt många anledningar, sätt och tillfällen att skapa en minnesvärd festkväll. Men när du bestämt ATT du ska bjuda in till fest, finns en av de bästa festlokalerna i norra Stockholm – hos Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby.

Eftersom vår matsals ordinarie servering främst håller öppet för luncher finns goda möjligheter att hyra vår festlokal under helger och kvällar. Vi erbjuder uthyrning av festlokal till privatpersoner och företag. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information eller bokning.