Om oss

Hem » Om oss

Upplev matglädje i Bredden

Upplev matglädje i Bredden på Restaurang Rönnerdahls. Vi är det självklara valet för att äta, dricka och umgås i Bredden, Upplands Väsby. Vår lunchmeny bjuder på rätter som har sammansatts med färska ingredienser och kärlek för att frambringa inspirerande och goda smaker under din arbetsdag. Varje vardag erbjuder vi klassisk husmanskost och modernare lunchfavoriter lagade hantverksmässigt med kärlek i en trevlig miljö.

Hitta hit

Skickligt team och hantverklig matlagning

Vårt skickliga team består av personer med vitt skilda bakgrunder, förenade av kärleken till mat. I köket är vi två rutinerade kockar, Anders och Jari, som behärskar den svenska klassiska matlagningen med inslag av moderna klassiker. Anders är en klassiskt skolad matlagare med över 40 års erfarenhet från mestadels svensk och europeisk matlagning. Jari har över 25 års erfarenhet från den kulinariska branchen med bland annat flertalet utvecklande år i Melker Anderssons F12-gruppen samt flera lärorika år i Pontus Frithiofs restauranger i olika ledande befattningar.

Personlig service och specialiserade evenemang

Under ditt besök på Restaurang Rönnerdahls får du ett personligt bemötande av oss kockar som efter att vi lagat maten står framme och lägger upp din mat och tar hand om dig på bästa sätt genom att bland annat guida dig fram till ett bra val om du till exempel har allergier. Vi har hjälpt familjer, grupper av vänner och företag med att få en bra matupplevelse genom till exempel mat till bröllop, studentfirande, event, kick off, grillbufféer, frukost, affärsmöten. Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Varmt välkommen till oss på Restaurang Rönnerdahls i Bredden. Kika även in vår blogg!

Catering meny