Ska du arrangera ett bröllop i Stockholm? Vår catering tar fram din drömmeny

Catering Bröllop i Upplands Väsby och Stockholm

Den stora dagen närmar sig – ert bröllop! Dags att duka upp till fest och bjuda in släkt och vänner till det där stora, underbara kalaset som ska bli exakt som ni drömt om. Eller – kanske ni föredrar ett mindre event med den allra närmaste kretsen? Vilka tankar och planer ni än har lovar vi att göra vårt bästa för att uppfylla era drömmar.

Storslagen fest – eller intimt och familjärt?

De allra flesta har väl egna idéer om hur man vill fira den dag då man byter ringar. Det är mycket att tänka på och diskutera: Hur många ska man bjuda in? Kommer det många barn? Hur ska dukningen se ut och borden placeras? Var ska svärmor sitta? Och – framför allt, vilken slags mat och dryck ska serveras?

På Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby har vi svar på alla frågor och funderingar. Kom till oss – vi löser era problem på bästa sätt. För att vi ska hinna arrangera en perfekt catering för ert bröllop är det dock bra att vara ute i god tid. Därför, vänta inte utan boka redan nu!

Vi tar maten på största allvar

När det kommer till förtäringen på bröllopskalaset får ingenting gå fel. Det måste serveras god mat som passar alla, såväl köttätare, vegetarianer eller laktosintoleranta och glutenallergiker. Har ni några nötallergiker inom familjen? Lugn – då skippar vi nötter.

När ni kontaktar oss på Restaurang Rönnerdahls för att boka catering för ert bröllop i Stockholm diskuterar vi igenom vilka önskemål ni har och vad ni vill äta. Ni kan komma med frågor och våra välmeriterade kockar gör sitt yttersta för att alla ska få en fin upplevelse och njuta av god och vällagad mat. Våra kockar Anders och Jari är skolade och har jobbat i många år på topprestauranger och tillsammans täcker de in både svensk, klassisk matlagning och nyare, europeiska rätter. Båda sätter största vikt vid att alltid laga mat från grunden, från färska råvaror och med ingredienser av högsta kvalitet. Lägg dessutom till ett rågat mått av kärlek för mat – då kan slutresultatet inte bli annat än bra.

Catering för bröllop i Upplands Väsby och Stockholm

Ni har gästerna – vi har lokalerna

Ni hittar Restaurang Rönnerdahls i Bredden, Upplands Väsby. Med våra gästvänliga lokaler är vi den perfekta platsen för er som planerar bröllopsfest med catering i Upplands Väsby, Sollentuna och Norrort men vi välkomnar även bröllopspar från hela Stockholmsområdet.

Beroende på vilken typ av bröllopsfest ni planerar har vi tre olika catering-alternativ att välja på: För det lite mindre kalaset kan ni välja Silver-paketet där vi förstås skräddarsyr menyn och tårtan åt er. Vill ni göra festen ett snäpp större och omfattande väljer ni vårt Guld-paket där det förutom en meny av bästa kvalitet ingår dukning och en mer personlig koordinering. Slår ni på stort föreslår vi vårt Platina-paket där det även kan ingå underhållning, servicepersonal och fotografering. Låt oss veta vad ni föredrar när ni bokar – vi hjälper till att välja det paket som passar just er. För alla tre paketen gäller att vi har plats för upp till 300 minglande personer och 220 sittande gäster. 

Varmt välkommen till oss i vår gästvänliga miljö

När ni bjuder in släkt och vänner för att fira er stora dag gör vi allt för att ni ska känna er väl omhändertagna hos oss på Restaurang Rönnerdahls både vad gäller maten och lokalen. Förutom catering för bröllop arrangerar vi regelbundet speciella events, julbord, studentfester, kick-offs och grillbufféer – vi har med andra ord stor erfarenhet av att ställa i ordning vår lokal på lämpligt sätt för att skapa en festlig och trevlig miljö för alla gäster där ni kan äta, dricka och umgås. Vällagad festmat avnjuts bäst i en trivsam atmosfär!

Hör av er till oss för att prata bröllop!

Vanliga frågor och svar om vår bröllopscatering

Hur mycket kostar en catering för bröllop?

Det beror helt och hållet på vilket paket ni väljer. De tre catering-paketen vi erbjuder innehåller alla olika delar som man väljer när man bokar. Du kan se aktuella priser för dessa på vår hemsida. Det slutliga priset påverkas och beror på hur många gäster som kommer, vilken slags mat ni väljer att ha på menyn och vilken dag på veckan ni planerar att ha bröllopet.

På vår bröllopsfest vill vi gärna ha musik. Hur ordnar man det?

När ni beställer catering för bröllop hos oss kan ni välja mellan olika paket: Silver, Guld och Platina. Väljer ni Platina-paketet finns det möjlighet att anordna underhållning. Hos oss på Restaurang Rönnerdahls har vi rymliga, gästvänliga lokaler där det finns plats för upp till 300 minglande och 220 sittande gäster. Berätta om era önskemål när ni bokar så tar vi det därifrån!

Vi har glutenintoleranta personer i vår familj. Hur gör vi då med menyn på vår bröllopsfest?

Hos oss på restaurang Rönnerdahls tar vi största hänsyn till olika önskemål vad gäller cateringmenyn och ser till att alla gäster på ert bröllop blir nöjda med maten. Våra erfarna kockar har stor erfarenhet och kännedom om råvaror och ingredienser och kan därför erbjuda alternativ som passar olika allergier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *