Catering Stockholm – bäst mat när det är dags att fira

Catering Stockholm med den bästa maten hos Restaurang Rönnerdahls

Livet är fullt av tillfällen då det finns anledning att fira och ställa till kalas, både hemma och på jobbet. När något roligt händer vill man dela glädjen med sina nära och kära eller arbetskamrater. Bröllopsfest, studentfirande, födelsedagar… eller en ny, stor order för företaget? Det ska vi fira! Men – var ska alla få plats? Vem ska laga maten? Har vi nog med tallrikar, glas och bestick? Knytkalas passar kanske inte bra när man vill samla alla anställda för ett kick-off event. Vi har lösningen: Kom till oss! Restaurang Rönnerdahl har Stockholms bästa catering med plats och resurser för en lyckad fest!

Livet är en fest

Vardagen är kanske inte alltid en dans på rosor men just därför är det aldrig fel att ta vara på de stunder som faktiskt är värda en guldkant. Problemet blir ofta det praktiska kring kalaset: Hur lagar man mat till alla samtidigt, i ett normalt kök? Vem ska offra sig och röra i grytorna? Vem serverar? Diskar?

Lösningen heter catering. Hos oss på Restaurang Rönnerdahl erbjuder vi två typer av catering: Endera kan ni få all mat – snyggt upplagd, med alla tillbehör – levererad till den lokal ni anordnat själva. Om det handlar om en större fest uppstår ett annat dilemma: lokalen. Var ska man få plats för hela tjocka släkten? Hemmet har sällan plats för alla samtidigt och även företag har ofta begränsade resurser att ta emot alla anställda. Även här kommer vi till undsättning på Restaurang Rönnerdahl. Den andra typen av vår catering innefattar nämligen både mat och lokal. Ni är varmt välkomna till oss – här hittar du den bästa catering du kan tänka dig i Stockholm.

Hos oss får ni plats

Kalas kan förstås se olika ut beroende på hur många som firar – och vad man firar. Därför erbjuder vi tre olika catering-paket: Silver, Guld och Platina. Medan Silver-paketet kanske passar det mindre, familjära kalaset är Guld ett snäpp vassare, med dukning och personlig koordinering. Vill man slå på stort väljer man Platina, där man kan inkludera både dukning, servicepersonal, fotografering och underhållning. Du kan läsa mer i detalj vad paketen innefattar på vår hemsida. På Restaurang Rönnerdahl i Bredden, Upplands Väsby har vi plats för upp till 300 minglande gäster och 220 sittande. Detta gäller för alla tre paketen. Vi arrangerar förstås borden och stolarna enligt era önskemål.

Och vad kostar kalaset? Riktpriset för de tre paketen är 250 kr, 350 kr och 600 kr per person men priset för en catering varierar beroende på vilket paket ni väljer, hur många gäster som kommer, vilken dag i veckan eventet ska äga rum och vilken typ av mat ni önskar. Hör av er för en offert!

Catering mat Stockholm hos Restaurang Rönnerdahls

Maten på bordet

Och maten då? Hos oss på Restaurang Rönnerdahl står förstås maten i fokus hela tiden, vare sig det gäller lunchmenyer eller catering. Våra två välmeriterade kockar lagar all mat från grunden och de använder alltid färska råvaror av bästa kvalitet när de skapar sina menyer. Inget fusk, inga halvmesyrer. Ska maten smaka gott måste den lagas med kärlek och omtanke. 

Prata med oss och berätta om din planerade fest – vad för slags mat vill ni ha? Finns det gäster med allergier? Hur många vill ha en vegetarisk meny? Kommer det barn? Vi anpassar vår cateringmeny för att göra tillställningen till ett fint minne för alla gäster.

Hur bokar man?

Du kan använda vår hemsida för att kontakta oss eller slå en signal om du föredrar. Precis som för vår säsongsbetonade catering, som julbord och nyårsmenyer, är det alltid bra om du kan vara ute i god tid för att underlätta planeringen av eventet och menyerna. Vi skapar den bästa catering du kan hitta i Stockholm – för både små och stora tillställningar! Varmt välkommen att höra av dig!

Vanliga frågor och svar

Vad kostar det att ordna catering för en företagsfest hos er i Stockholm?

Priset för en catering hos oss på Restaurang Rönnerdahl i Stockholm varierar från 250 kr till 600 kr per person men kan ändras beroende på flera saker: Antalet gäster, typ av cateringpaket och vilken slags meny ni vill ha. En annan sak som kan påverka det slutliga priset är vilken veckodag ni planerar att ha ert event. Välkommen att kontakta oss för en offert.

Vi tänkte oss en liten familjefest i Stockholm, för min pappa som fyller 80 snart. Finns det någon undre gräns för antalet gäster på er catering?

För oss på Restaurang Rönnerdahl är ingen catering för liten eller för stor – vi har som mål att erbjuda bästa catering med vällagad mat i Stockholm, för alla våra kunder, stora som små. Om ni har ordnat med egen lokal kan vi leverera snyggt upplagd mat med tillbehör. Alternativt är ni varmt välkomna att hålla festen i våra lokaler i Upplands Väsby. Hör av er till oss i god tid innan för att få en offert.

Går det att få en orkester i lokalen när man bokar en catering i Stockholm?

Ja, om man väljer vårt Platina-paket ingår möjligheten att ha musikunderhållning på ert event hos oss i Stockholm. Ni kan även få en fotograf som skapar ett fint minne från tillställningen. Hos oss på Restaurang Rönnerdahl lyssnar vi alltid på önskemål från våra kunder och gör vårt yttersta för att skapa den bästa catering-upplevelse ni varit med om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *