Gör studentfirandet lättare – Boka catering från Restaurang Rönnerdahls

Student Catering i Stockholm

Studenten – en tid av glädje och familjegemenskap. Det är ett stort steg i livet med stor förväntan inför fortsatta studier, resor eller arbete. Det är klart man vill fira! Men hur får man ihop det – kalas, mat och dryck? När familjen samlas vill man helst spendera tiden åt att umgås och inte bara springa ut och in i köket hela tiden.

Bra att boka tidigt

Det kan kännas lite väl tidigt att börja tänka på studentmottagning redan nu men faktum är att tiden går fortare än man tror – och snart är vi där och sjunger om studenten lyckliga tid. Hos oss på Restaurang Rönnerdahl är vi måna om att kunna ge våra kunder en fin kulinarisk upplevelse vare sig det gäller luncher till vardags eller catering för de där speciella tillfällena. Vi har fullt upp med båda delarna! Därför är det toppen om ni kan höra av er till oss med era önskningar tidigt för att vi ska kunna planera ert event på bästa sätt. Det ger både er och oss god tid att diskutera vilka möjligheter som finns och hur ni vill lägga upp det hela.

All mat ska ha hög kvalitet

För oss spelar det egentligen ingen roll i vilken situation vår mat serveras, om det är till uppklädd fest eller som dagens lunch under en stressig jobbdag. Mat ska alltid vara lagad från grunden, med kärlek och med de allra bästa råvarorna. Då blir det bra. Har man dessutom som vi, två välmeriterade kockar som båda har en enorm passion för mat – ja, då kan man inte misslyckas. Anders och Jari har tillsammans 65 års erfarenhet av både svensk klassisk matlagning och europeisk.

När vi får cateringuppdrag till studentmottagningar gör vi vårt bästa att ta reda på vad du som kund vill ha. Finns det några allergier i familjen eller önskemål om vegetarisk mat tar vi förstås hänsyn till detta. Vi skräddarsyr därefter eventet för att alla ska bli nöjda och belåtna med menyn. Vi vill vara med och skapa ett fint minne där studenten själv, vännerna och familjen får tid att njuta – både av maten och tiden med varandra. 

Efterrätt på student catering stockholm

Välj vilken typ av catering ni vill ha

Studentmottagningar kan förstås se väldigt olika ut. Därför kan ni hos oss på Restaurang Rönnerdahl välja mellan olika varianter av catering. Ni kan ta med familjen och alla vännerna till oss i vår gästvänliga festlokal i Bredden, Upplands Väsby där vi har plats för upp till 300 minglande personer eller 220 sittande platser. Läs mer här om de olika catering-paket vi erbjuder: Silver, Guld eller Platina – och vad de innefattar. I det mer omfattande Platina-paketet kan vi till exempel även inkludera servicepersonal, underhållning och fotografering medan Silver och Guld-paketen är något enklare i sin omfattning. Välj det som passar dig! Priserna varierar beroende på hur många gäster ni är och vad för slags mat ni vill bjuda på. Dessutom kan valet av veckodag också spela roll då det kommer till catering för studentmottagning i Stockholm. 

För dig som föredrar en lite mindre studentfest kanske det räcker med att hämta maten hos oss – och fira er student i hemmet eller i egen lokal. Då fixar vi det också, med samma höga kvalitet på maten förstås. Låt oss veta vad du föredrar – vi diskuterar oss sedan fram till en lösning som passar. Vi står öppna för alla förslag, både stora och små och vi välkomnar kunder från Upplands Väsby, Sollentuna, övrig Norrort och hela Stockholm.

Hör av dig till oss redan idag

På Restaurang Rönnerdahl har vi fullt upp året om och uppskattar därför alltid om du hör av dig i god tid inför en catering, vare sig det gäller mat till studentmottagning, julbord, bröllop, födelsedagsfester eller kick-off events för jobbet. Du bokar enkelt genom att fylla i formuläret på vår hemsida och tala om vad du är ute efter. Vi återkopplar – och sedan tar vi det därifrån! 

Välkommen att höra av dig till oss, vi löser det! På Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby tar vi hand om allt åt dig. Med vår skräddarsydda catering för studentmottagning kan ni ägna all tid åt er nyblivne student i stället för att röra i grytor och fylla på glasen.

Vanliga frågor och svar

Kan man bestämma vilken mat man vill ha när man bokar catering för en studentmottagning?

Man kan ringa eller höra av sig via vår hemsida för att vi ska få en uppfattning om hur många gäster du har tänkt dig och när du behöver få cateringen utförd. Vi kan sedan diskutera fram en meny som passar dig och din studentmottagning. Vi har en standardmeny för catering där vi erbjuder både varma och kalla rätter, sallader och wraps, kaffe med fikabröd, tårtor och bakelser. Alla våra rätter är lagade från grunden med bra råvaror av hög kvalitet och mycket kärlek. Låt oss veta vad du har för önskemål eller diet- och allergifrågor.

Hur mycket kostar en catering för studentmottagning?

Priset för en catering varierar beroende på hur många gäster det handlar om, vilken typ av mat du vill ha och vilken dag du väljer. Vi har tre olika cateringpaket som du hittar på vår hemsida: Silver, Guld eller Platina. Läs igenom dessa och hör av dig till oss. Vi kan sedan diskutera oss fram till en variant som passar dig och ert studentfirande. Vad du än väljer kan du lita på att du får vällagad mat av bästa kvalitet från två kockar som brinner av kärlek för mat.

Kan man ta med gästerna för studentmottagningen till er lokal?

Ja, bor man i Stockholm med omnejd är man varmt välkommen till vår välkomnande och gästvänliga lokal i Bredden, Upplands Väsby. Här finns plats för upp till 300 minglande gäster eller 220 sittande och vi arrangerar förstås borden för att de ska passa in på just er studentmottagning. Vi kan även ordna med serveringspersonal, underhållning och fotografering, beroende på vilket cateringpaket du väljer. Väljer du i stället att hämta maten och ta med hem eller till en annan lokal går det förstås också bra. Vi gör allt för att skräddarsy din catering för att studentfesten ska blir precis som ni vill ha den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *