Kom och smaka Stockholms bästa lunch

Lunch i Stockholm hos Restaurang Rönnerdahls

Lunch – för många den bästa stunden på dagen. Den betyder ett välkommet avbrott i det dagliga arbetet eller kanske ett tillfälle för att möta nya vänner eller kollegor. Men var hittar man den bästa lunchen om man bor i Stockholm?

En snabb burgare på gatan eller en vällagad lunch?

Ibland har man bråttom på lunchen. Om man börjar dagen tidigt, har tusen saker att ta itu med och sitter i intensiva möten under förmiddagen kommer hungern att göra sig påmind mitt på dagen. Vare sig man har ett fysiskt ansträngande arbete eller sitter vid datorn med ett stressigt arbetsschema börjar magen kurra vid 11-tiden. Då är det kanske frestande att slinka ut för en kvick matbit på gatan. En korv med bröd, en macka från snabbköpet eller en egen, uppvärmd matlåda med rester från gårdagens middag.

Det kanske ger dig några extra minuter men – är det verkligen värt det, om du jämför med vad vi på Rönnerdahls restaurang har att erbjuda dig? Låt oss övertyga dig om att vi har den bästa lunchen i stan. En ny lunchmeny varje vecka med vällagad husmanskost och nya spännande rätter, alla lagade från grunden av bästa råvaror, av två matälskande kockar! 

Stockholms bästa lunch hittar du hos Restaurang Rönnerdahls

Vad gör oss då speciella? Det viktigaste för oss är matens kvalitet. I köket huserar två välmeriterade kockar som båda har lång erfarenhet av att skapa vällagad, klassisk husmanskost och även modernare, europeiska lunchrätter. Anders och Jari har haft ledande befattningar på restauranger i Sverige och Europa och båda brinner för sitt yrke. De finns ofta med och lägger upp maten åt våra gäster, förklarar och svarar på frågor om speciella dieter eller allergier. Personlig service är A och O hos oss. Du ska veta var maten kommer ifrån och vem som lagat den.

Vår ledstjärna är att god mat ska lagas från grunden, med ingredienser av bästa kvalitet och från färska råvaror. Ingen blir glad av onödiga tillsatser och halvfärdiga produkter i matlagningen. Den viktigaste ingrediensen i vår lunchmeny är dock kärleken till mat. Den märks i smakupplevelsen!

Stockholms bästa lunch hos Restaurang Rönnerdahls

Vad blir det till lunch idag?

Vi ändrar vår lunchmeny varje vecka. För dig som regelbundet tittar in hos oss på lunch skulle det nog bli lite enahanda om du alltid fick samma saker på tallriken. Därför varierar vi menyn och erbjuder såväl svensk, klassisk husmanskost som modernare rätter för att glädja alla smaklökar och preferenser. Förutom en fin salladsbuffé och bröd med smör ingår även kaffe, te och kaka. Vi brukar ha tre typer av huvudrätter att välja på – hos oss finns det något för alla. Dessutom lägger vi till olika extrarätter som du kan välja bland. Till maten kan du dricka stilla och kolsyrat vatten, måltidsdryck och även alkoholhaltiga drycker. Allt hittar du på vår hemsida där lunchmenyn uppdateras regelbundet.

Det är förstås trevligast att sitta ner i vår gästvänliga restaurang och avnjuta vår goda lunch men visste du att du även kan avhämta lunchen och ta med till jobbet?

Sluta leta – kom till oss för din bästa lunch

Titta in till oss nästa gång du letar lunchställe i Stockholm – vi lovar att du inte blir besviken. Du hittar oss i Bredden, Upplands Väsby. När du sitter här och avnjuter din lunch kan det vara bra att veta att vi i samma lokal också erbjuder catering för olika typer av events – för både företag och privatpersoner. Vi fixar allt från julfester, bröllop, födelsedagar, studentmottagningar till kick-off events och affärsmöten. Med samma kvalitet på maten förstås!

Varmt välkommen till Stockholms bästa lunchställe, mellan 10.00 – 15.00!

Vanliga frågor och svar

Vad serverar ni för slags mat på er lunchmeny?

Hos Restaurang Rönnerdahl byter vi lunchmeny varje vecka. Vi erbjuder tre huvudrätter med vällagad klassisk husmanskost men även modernare extrarätter. I lunchen ingår vår fina salladsbuffé, måltidsdryck, kolsyrat/stilla vatten, bröd, smör, kaffe/te och kaka. Vi har även alkoholhaltiga drycker. Du kan läsa om vilka olika lunchrätter som står på veckomenyn på vår hemsida – vi uppdaterar den kontinuerligt.

Har ni hämtmat?

Om du föredrar att ta med dig lunchen hem går det alldeles utmärkt. Förutom varmrätterna och extrarätterna på lunchmenyn har vi även smårätter som wraps och smörgåsar.

Vi är några arbetskamrater som tänkte komma och äta lunch hos er men en av oss är glutenintolerant och en annan är vegetarian. Kan ni hjälpa oss med lämplig mat?

Hos oss på Rönnerdahls restaurang har vi ofta gäster med speciella kostönskemål. Vi har därför en varierad meny med både kött- fisk- och vegetariska rätter och våra erfarna kockar ställer gärna upp för att ge er råd om vilken mat som passar om ni har särskilda matallergier. Hos oss ska alla äta gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *