Catering i Upplands Väsby & Sollentuna

Hem » Catering meny
Tyvärr så har vi stängt nu
Grillbuffé

395 kr

Kallskuret klassiskt
Rostbiff, rökt kalkonbröst och pickles serveras med potatissallad smaksatt med soltorkad tomat, dragon och purjolök. Blandad sallad och dressing serveras till. Bröd och smör.

190 kr

Medelhavsbuffé
Rosmarinstekta kycklingspett med tomat- och fetaostsallad, couscous med soltorkad tomat, oliver och persilja serveras med vitlöksyoghurt. Bröd och tapenade.

185 kr

Matig salladsbuffé
Pastasallad, Matvetesallad, Rhode islandsås, vitlöksdressing, grönsallad, bröd, smör, tapenad och pesto.

165 kr

Afterwork mingelbuffé
Cruditéer med dipp, chilirostade nötter, marinerade oliver, saltapinnar, ost och salami i tärningar, crostini med tapenad.

110 kr

Ost och/eller skinka
Fralla med ost och/eller skinka samt grönsaker. Priset är exkl. moms.

30 kr

Ost och kalkon
Fralla med ost, kalkon och grönsaker. Priset är exkl. moms.

30 kr

Matig smörgås salami/brie
Matig smörgås med salami och brieost. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås rostbiff/potatissallad
Matig smörgås med skivad rostbiff och krämig potatissallad. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås kyckling/curryfärskost
Matig smörgås med stekt kyckling, rostad lök och curryfärskost. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås skagenröra
Matig smörgås med skagenröra gjord på handskalade räkor med ägg och sallad. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

70 kr

Wrap Kyckling/sötpotatis/chili
Wrap med stekt kyckling, sötpotatis, chipotlemajonnäs, majs sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap Caesar kyckling
Wrap med stekt kyckling, caesardressing, lagrad ost, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap rostbiff
Wrap med skivad rostbiff, potatis, rostad lök, kapris, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap vego
Wrap med krossade bönor, tomat, lime, chipotlemajonnäs, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Caesarsallad med kyckling
Romansallad med caesardressing, stekt kyckling, lagrad ost och krutonger. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

115 kr

Räksallad
Sallad med handskalade räkor, ägg, sockerärter, krutonger och Rhode island-dressing. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

175 kr

Pastasallad kyckling
Krämig pasta med stekt kyckling och grönsaker

90 kr

Grekisk sallad
Grekisk sallad med grillade grönsaker, fetaost, marinerade oliver, vitlökssås och krutonger

115 kr

Bryggkaffe i termos
Nybryggt kaffe i termos (hämtas tillbaka av oss eller lämnas tillbaka av er). Mjölk, socker och pappmugg ingår. Pris exkl. moms.

20 kr

Fika
Alla sorters Fikabröd och kondisbitar kan ordnas. Beställning innan kl. 12 för leverans/upphämtning dagen efter. Kontakta oss för offert.

Tårtor och bakelser
Alla slags tårtor och bakelser går bra att beställa senast kl. 12 för leverans/upphämtning nästkommande dag. Kontakt oss för offert.

Minisemla
(kan fås laktosfri)

22 kr

Blandsemla
(mandelmassa inblandad i grädden, laktosfri)

36 kr

Vaniljsemla
(utan mandelmassa)

36 kr

Kanelbulle

20 kr

Dagens kött

115 kr

Dagens fisk

115 kr

Dagens vego

115 kr

Köttbullar (glutenfria)
med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré. (105 kr som kyld matlåda)

145 kr

Pannbiff (glutenfri)
med pepparskysås och rostad potatis eller potatispuré. (105 som kyld matlåda)

145 kr

Wallenbergare
med skirat smör (eller rödvinssky), gröna ärter och potatispuré. (125 kr som kyld matlåda)

165 kr

Rimmad lax
med dillstuvad potatis, citronklyfta och dill

165 kr

Raggmunk
med stekt svenskt fläsk. (105 kr som kyld matlåda)

145 kr

Kycklingschnitzel
med rödvinssky, ört smör och rostad potatis. (105 kr som kyld matlåda)

145 kr

Kontakta oss

Vanliga frågor & svar om catering i Upplands Väsby & Sollentuna

Vad är catering?

Catering är en tjänst där ett företag, som till exempel Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby, tillhandahåller mat och dryck för evenemang, fester eller andra speciella tillfällen. Cateringföretaget tar hand om allt från matlagning till leverans och servering av maten, vilket ger värdar och arrangörer möjlighet att fokusera på att njuta av evenemanget utan att oroa sig för mat och dryck.

Hur mycket kostar catering?

Priset för catering kan variera beroende på olika faktorer, såsom typen av evenemang, antal gäster, menyns sammansättning och eventuella extra tjänster. Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby erbjuder olika cateringalternativ och kan ge en skräddarsydd prisuppgift baserat på dina specifika behov och preferenser. Kontakta oss för att få en prisuppgift som passar ditt evenemang.

Hur långt innan måste man beställa catering?

Det rekommenderas att du kontaktar Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby så snart som möjligt för att boka cateringtjänster. Detta ger oss tillräckligt med tid att planera och förbereda för ditt evenemang. I allmänhet är det bra att beställa catering åtminstone några veckor i förväg för att säkerställa tillgänglighet och för att ge tid att organisera allt på bästa möjliga sätt.