Hem »
Lunchmenyn för dagarna 15 – 19 april
I lunchen ingår vår salladsbuffé, kolsyrat/stilla vatten, måltidsdryck, bröd, smör kaffe, te och kaka.
125:- för dagens lunch, 110:- med bonuskort.
Dagens för avhämtning 105:-
Läsk och alkoholfri öl finns till bra pris. Nyhet! Nu kan vi även erbjuda passande alkoholhaltiga drycker till maten.
Ändringar kan förekomma.
Öppettider 10.00-15.00
Måndag
Pytt Bellman (Gräddstuvad pytt) med äggula och persilja.
Isterband med senapsstuvad potatis, rostad kål och rödbetor.
Varmröktlax som sallad med potatis, broccoli, fänkål samt tonnato-dressing och krutonger.
Vegetariska: Risotto med champinjoner, gröna bönor och rostad lök.
Tisdag
Pasta med krämig skinksås med chili, brunoise och babyspenat
Rostbiff med potatissallad, rostad lök och persilja. (Begränsat antal)
Fiskgratäng “Walewska” med hummersås, champinjoner, citron och pommes duchesse
Vegetariska: Risotto med champinjoner, gröna bönor och rostad lök.
Onsdag
Lammfärsbiff med getostcreme, rosmarinsky och vitlöksrostad potatis.
Pastagratäng med kyckling, spenat, ostsås och rostade solroskärnor.
Stekt strömmingsfilé med rårörda lingon, citron och potatispuré.
Vegetariska: Risotto med champinjoner, gröna bönor och rostad lök.
Torsdag
Korv stroganoff med grillad lök samt örtcreme. Serveras med havreris.
Ärtsoppa med fläsk. Serveras med våra egna pannkakor med grädde och sylt.
Torskfärsbiff “Taco” med tortillabröd, tomatsalsa, chilicreme och ris.
Vegetariska: Risotto med champinjoner, gröna bönor och rostad lök.
Fredag
Helgrillad “Butcher´s Steak” med rödvinssky, rostad potatis och bearnaisesås.
Fisk- och skaldjursgryta med rotsaker, aioli, surdegskrutonger och dill.
Ugnsbakad enchilada fylld med kryddiga grönsaker och bönor. Serveras med chilicreme och picklad rödlök.
Innehåller | G,L, BALJVÄXT
Veckans extrarätter är
Kycklingsallad “Caesar” med lagrad ost, en god dressing och surdegskrutonger| 125kr
Innehåller | G,MJÖLKPROTEIN,ÄGG,SENAP
Fetaostsallad “Nicoise” med oliver, sardeller, gröna bönor och havreris| 145kr
Innehåller | G,MJÖLKPROTEIN,SENAP,ÄGG,SOJABÖNA,FISK