Bäst husmanskost i Upplands Väsby hos Restaurang Rönnerdahls!

Husmanskost i Upplands Väsby hos Restaurang Rönnerdahls

Känner du igen dig? En tuff förmiddag på jobbet följs av att magen börjar kurra framåt lunchtid och blodsockret sjunker. Vad var det du hade lagt i den där lunchlådan nu igen? Javisst ja – en macka, ett äpple och en chokladbit.

Om du däremot jobbar i Bredden, Upplands Väsby finns räddningen nära till hands: Restaurang Rönnerdahl står redo att välkomna dig varje dag, med en vällagad husmanskost till lunch!

Vi lagar bra mat från grunden

Hos oss på Restaurang Rönnerdahl står två duktiga, välmeriterade kockar och lagar lunch, varje dag. Anders och Jari gör sitt allra bästa för att du ska få en bra matupplevelse och de brinner verkligen av kärlek till mat. Tillsammans har dessa rutinerade kockar 65 års erfarenhet från både det svenska och europeiska köket. Deras motto är att använda färska råvaror och att laga maten från grunden – den bästa garantin för att skapa god och nyttig mat. Här hittar du ingen snabbmat och konstiga ingredienser. Man är vad man äter och det blir viktigare och viktigare att veta vad man stoppar i sig. Hos oss får du ett personligt bemötande av Anders och Jari som alltid är redo att prata mat och lyssna på just dina önskemål. 

Klassisk husmanskost och moderna extrarätter

Vår lunchmeny består av vällagad, klassisk husmanskost och alla de där rätterna du förväntar dig att hitta på din lunchrestaurang. Vad sägs till exempel om helstekt nötfransyska med rödvinssås, provensalsk bönsallad och potatisgratäng? Eller fiskgratäng med räkor, vitt vin, lagrad ost, kantareller, duchessepotatis, citron och dill? Är det torsdag? Ja, då vankas traditionell ärtsoppa med fläsk och pannkakor med grädde och sylt. Du kan till och med köpa till punsch, eftersom vi har fullständiga rättigheter!

Veckomenyn erbjuder även andra, lite modernare extrarätter. Vi byter ut lunchmenyn varje vecka och där hittar du alltid spännande kött- fisk- och vegetariska rätter. Kort sagt finns det alltid mycket gott att välja på hos oss. Naturligtvis ingår även salladsbuffé, vatten, måltidsdryck, bröd, smör samt kaffe/té med en liten kaka efteråt. Vi vill att du går tillbaka till jobbet mätt, glad och belåten, med förnyad energi. Och har du inte tid att sitta hos oss och äta går det förstås bra att komma och hämta lunchen och ta med till jobbet.

Du kan börja med att låta dig frestas av just den här veckans lunchmeny – så inser du nog att det är dags att lägga bort den där tråkiga lunchlådan!

Husmanskost Upplands Väsby hos Restaurang Rönnerdahl

Vi fixar catering till ditt event

När du förhoppningsvis gjort Restaurang Rönnerdahl till din nya favoritrestaurang vid lunchtid kanske du skulle vilja äta samma mat i andra sammanhang också? Då kan det vara bra att veta att du kan beställa catering från oss under andra tider än just måndag – fredag 10.00 – 15.00 som är vår normala öppettid. Kanske du planerar en fest eller event och behöver hjälp med maten? Hör av dig till oss med dina önskemål, vi ser till att du får en catering som passar dig och ditt sällskap. Du kan vara lugn – vi är alltid angelägna om att tillgodose våra kunders önskemål vad gäller allergier och vegetarisk mat. Alla ska kunna njuta av den goda maten som bjuds!

Visste du att det finns möjlighet att hyra vår festlokal i Upplands Väsby, om du har ont om plats därhemma? Hos oss får du plats med över 220 sittande gäster, för den där riktigt stora tillställningen. Vi tar hand om både små och stora events, alltifrån födelsedagar, bröllop, affärsmöten, kick-off eller julfester. På Restaurang Rönnerdahl är vi flexibla och lyssnar gärna på dina idéer. Tillsammans skapar vi ett event där riktigt bra mat står i fokus! 

Var du än bor i Stockholm är du varmt välkommen att uppleva matglädje hos oss i Bredden, Upplands Väsby! Börja med att besöka oss under lunchen imorgon och prova vår husmanskost!

Vanliga frågor och svar

Vad har ni för slags husmanskost på er lunchmeny?

På Restaurang Rönnerdahl byter vi ut vår lunchmeny med vällagad husmanskost varje vecka. Se vår hemsida där du även kan se vilka spännande extrarätter vi har att bjuda på. Alla rätter lagas från grunden med färska råvaror och det finns ett varierat utbud av både kött-, fisk- och vegetariska rätter att välja bland.

Jag är allergisk mot vissa ingredienser – vad finns det som jag kan äta?

Våra erfarna och duktiga kockar på Restaurang Rönnerdahl står redo att guida dig igenom de bästa valen i vår lunchmeny för att du ska kunna få en lika bra matupplevelse som alla andra. Vi tycker det är viktigt att alla ska kunna njuta av den vällagade husmanskost vi erbjuder varje vecka.

Jag har inte tid att sitta och äta på er restaurang under lunchen – kan jag komma och hämta maten?

Hos Restaurang Rönnerdahl kan du alltid komma och hämta din lunch om det passar bättre. Och skulle du vilja njuta av vår vällagade husmanskost under andra tider kan vi förstås ordna det också, via vår catering service.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *