Julbord och jultallrikar i Upplands Väsby

Hem » Julbord

Jul på Restaurang Rönnerdahls med Julbord i Upplands Väsby!

Denna jul erbjuder vi på Restaurang Rönnerdahls en smakfull meny fylld med julens klassiska smaker. Vår lokal har plats för upp till 220 sittande gäster, vilket gör den idealisk för både små och stora sällskap. Vårt julbord i Upplands Väsby är verkligen något extra och utöver det vanliga!

Julbord på Plats

Vårt julbord kommer att erbjudas på plats i restaurangen, och för dem som är intresserade finns det möjlighet att köpa till dryckespaket med olika riktningar samt alkoholhalter.

Julcatering

För de som föredrar att njuta av julmaten i hemmets lugna vrå erbjuder vi cateringalternativ varje dag. Dessa baseras på vårt stora julbord och kan antingen beställas som ett helt julbord eller som en jultallrik för avhämtning eller leverans.

Se preliminär meny för julbord på plats hos oss Cateringmeny av våra julfavoriter
Julbord Upplands Väsby Restaurang Rönnerdahls
Gröt serveras på Julbord i Upplands Väsby

Priser & info

Julbord på plats hos oss kostar på vardagar 495 kr, lördag och söndag 555 kr inklusive moms. 10 kr per barn och år till och med 12 år.

Vi har passande dryckespaket att köpa till julbordet. 

Både alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ finns att beställa.

Alkoholfri glögg, filtrerat stilla/kolsyrat vatten och kaffe/te ingår.

Vi erbjuder vårt julbord 28/11-20/12. Vardagar har vi sittningar 12.00-14.30 och 17.00-20.00. Lördag och söndag 17.00-20.00. Vi tar önskemål om andra tider från större grupper.

Priser för catering:

  • Lilla lagom julbordet: 350 kr
  • Stora julbordet: 450 kr
  • Lilla jul-tallriken: 220 kr
  • Stora jul-tallriken: 300 kr

Drycker

Tack vare våra fullständiga serveringsrättigheter erbjuder vi ett brett urval av både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, så att du kan skräddarsy din måltidsupplevelse.

Se preliminär meny för julbord på plats hos oss Se våra dryckespaket

Boka tidigt för en minnesvärd julbordsupplevelse

Planera in julen redan nu och njut av en festlig och smakrik julbordsupplevelse med oss. Välj mellan att avnjuta julbordet i vår rymliga restaurang eller låt oss leverera en komplett och ätklar julmåltid direkt till er plats. Även om maten är fantastisk var den än serveras, blir stämningen extra speciell när vi får arrangera julbordet på plats hos er.

Vi erbjuder en riklig meny fylld med julens klassiska smaker och en rad tillbehör för att skapa en fulländad lunch eller middag. Dessutom har ni möjlighet att anpassa menyn efter era specifika önskemål och behov.

Kontakta oss
Desserter på Julbord i Upplands Väsby