Njut av ett traditionellt julbord med catering från oss

Glögg som hittas på julbord catering hos Restaurang Rönnerdahls

Hösten har onekligen börjat och sommarens grillfester är nu ett underbart minne blott. Du kanske tycker det känns som en evighet tills julen står för dörren, men faktum är att tiden går fortare än man tror. Vi tycker du ska slippa julstressen i år. Därför står vi på Restaurang Rönnerdahl redo att ta itu med din beställning av catering för julbordet – redan nu! 

Vi fixar julbordet – i Upplands Väsby, Norrort och Stockholm

När man träffas över julen är det oftast i lite större sällskap än bara den närmaste familjen. Det blir ibland svårt att få ihop det när man står och lagar själv hemma i köket: Någon äter bara vegetariskt, andra är veganer – eller laktos- och glutenallergiker. En del äter inte kött, men gillar fisk. Och hur var det man lagade Janssons nu igen? Du kanske känner julstressen komma smygande redan nu, i september? Vi tycker inte det känns bra att den som stått i köket och förberett julmaten ska känna sig helt utmattad när tomten kommer.

Lugn, bara lugn – vi löser detta åt dig när du beställer catering hos oss. Glöm allt inköp av julmat, förberedelser och planering. Tala om för oss om du har några speciella önskemål vad gäller allergier eller vegetarisk mat. Vi gör allt vi kan för att skräddarsy menyer och rätter åt våra kunder, för julbordet ska naturligtvis passa hela sällskapet – alla ska vara glada på julen! 

Vad blir det för mat?

Beställer du julbordscatering hos oss på Restaurang Rönnerdahls kan du räkna med att få njuta av alla de traditionella julrätter som bara måste finnas på ett klassiskt julbord. Restaurang Rönnerdahls passion för bra mat åt alla gäller förstås även julmaten.

Vi har olika upplägg att välja på: Lilla och Stora Julbordet och liten och stor jultallrik. Du lär inte bli besviken – på bordet kommer du att hitta den inlagda sillen, laxen och ägghalvorna med skagenröra. Och vi glömmer naturligtvis inte bort julskinkan, köttbullarna, prinskorven och rödbetssalladen. Med alla tillbehör. Och lite till.  

Känner du för att besöka oss på plats här i Bredden, är du varmt välkommen att boka julbord hos oss under kvällar och helger i december. Vi har numera fullständiga rättigheter. 

Julbord catering hos Restaurang Rönnerdahls

Hos oss tar vi maten på allvar

På Restaurang Rönnerdahls har vi två välmeriterade kockar som lagar all mat från grunden – något som blivit alltmer viktigt idag när vi alla omges av färdiga produkter och halvfabrikat. Våra rätter har skapats med råvaror av högsta kvalitet och på julbordet kan du kan förvänta dig att se alla klassiska julbordsrätterna, lagade av dessa två erfarna kockar. 

Anders och Jari har båda en lång och gedigen bakgrund inom den kulinariska världen med klassisk skolning och befattningar på topprestauranger. De är passionerade matlagare som lägger ner stor kärlek och omsorg för att de bästa råvarorna tillsammans ska ge dig en fin upplevelse på tallriken. 

Vi fixar julbordet för firman också!

Kanske du och dina medarbetare har som tradition att samlas över ett julbord under december? För er som finns i Upplands Väsby, Stockholm eller Norrort kan ni beställa catering för julbordet hos oss på Restaurang Rönnerdahls och sedan avnjuta jullunchen på jobbet.

Visste du förresten att ni kan ställa till med fest och hyra vår lokal på Bredden i Upplands Väsby? Detta gäller fester av olika slag, under hela året. Vi har plats för upp till 220 sittande gäster eller över 300 minglande gäster. Kontakta oss för mer information och läs mer här om vilka olika hyrpaket du har att välja på.

Boka catering för vårt läckra julbord redan idag – då har du en sak mindre att bli stressad över när december kommer! Skulle du ändå vara sent ute kan det vara bra att veta att vi håller köket öppet under december. Du är alltid välkommen att höra av dig, även närmare jul. Då kan du även passa på att beställa en catering med nyårsmeny – när du ändå är i farten!

Varmt välkommen – vi ser fram emot att höra av dig här.

Vanliga frågor och svar om julbord catering

Är det för sent att beställa julbordscatering från er i december?

Nej, även om det är bäst att vara ute i god tid och beställa din catering för julbord redan under september – november. Du är dock varmt välkommen att höra av dig under december månad också – vi håller köket öppet under december. Förutom catering tar vi även emot kunder som vill beställa plats för julbord i vår lokal i Bredden, under kvällar och helger i december.

Vad finns på julbordet när man beställer catering hos er?

Du kan vara säker på att alla klassiska julbordsfavoriter finns med på Restaurang Rönnerdahls julbord. Vårt Stora Julbord innehåller till exempel tre sorters sillar, lax, julskinka, grönkålssallad, julköttbullar, prinskorv, revbensspjäll, Janssons frestelse, rotsaksbakelse, rödkål, hovmästarsås, tre sorters senap, mjuk pepparkaka, saffranspannacotta, två sorters bröd, cheddar, brie och fikonmarmelad. All mat är tillagad med kärlek och omsorg, från grunden – av våra två duktiga kockar.

Vad gör man om någon vill ha vegetarisk eller glutenfri mat på julbordet?

Det är inga problem för oss på Restaurang Rönnerdahls. När du hör av dig till oss för att boka din julbordscatering talar du om ifall du har några särskilda önskemål vad gäller utbudet på julbordet – då anpassar vi beställningen efter era önskningar. Vi gör alltid vårt bästa för att skräddarsy utbudet åt våra kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *