Stressad inför julen? Boka catering för julbordet 2023

Julen är en tid som är mättad av förväntningar och förhoppningar. En traditionsrik högtid som de flesta av oss har en stark relation till, och som ofta är präglad av varma familjesammankomster och gemensamt firande. Människor har samlats runt dignande julbord i alla tider, och många av oss har starka minnen från barndomen kring hur ett ”riktigt” julbord ska vara. 

Ett bord av smakrik traditionell julmat står med andra ord högt uppe på önskelistan för både små och stora julfirare. Samtidigt är det inte alltid så lätt att hinna med att ordna det där julbordet. De traditionella julrätterna är ofta tidskrävande och inte alls lika okomplicerade som den mat man kanske slänger ihop till vardags. Det är med andra ord inte så konstigt om du som ska samla släkten runt ett stort julbord känner en viss stress inför julen. Men det finns en god lösning – Restaurang Rönnerdahls erbjuder catering av vällagad julmat till såväl privatpersoner som företag.

Stressad inför julen? Boka catering för julbordet 2022

Julbord – catering från Restaurang Rönnerdahls i Upplands Väsby

Catering är en perfekt lösning för dig som inte vill kompromissa med kvaliteten på julbordet, men inte har tiden, energin eller matlagningskunskaperna för att laga det själv. Rönnerdahls kvalificerade kockar är inriktade på svenska matklassiker, och har en alldeles särskild känsla för hur man bäst komponerar det svenska julbordet. 

I Restaurang Rönnerdahls utbud av klassiska julrätter finns självklart alla de rätter du förväntar dig på ett traditionellt julbord. Ett smakfullt urval av inlagd sill, lax och ägghalvor med skagenröra kompletterar julskinkan, köttbullarna, prinskorven och rödbetssalladen. När du beställer catering för julbord kan du välja mellan flera upplägg – lilla och stora julbordet samt liten och stor jultallrik.

Restaurang Rönnerdahls serverar även julbord på plats i de luftiga lokalerna i området Bredden i Upplands Väsby under kvällar och helger i december. Catering för julbord erbjuds till såväl Upplands Väsby som resten av norrort och Stockholm. 

När och hur beställer jag catering för julbord?

Du kan beställa catering för julbord eller jultallrikar hos oss på Restaurang Rönnerdahls via våra kontaktuppgifter på hemsidan. Om du börjat märka att julstressen är mer påtaglig än julglädjen kan det vara en god idé att försäkra dig om att maten kommer stå på bordet under ditt julfirande så snart som möjligt. Men även om det är snabbt inpå julen finns det möjlighet att inkomma med förfrågan om catering för julbord från oss. Vårt kök är igång under hela december.

För dig som har siktet inställt på tiden efter julafton finns även möjlighet att beställa catering av nyårsmeny. Varmt välkommen med din förfrågan. 

FAQ

Vad ingår i julbordet?

Restaurang Rönnerdahls julbord består av de klassiska svenska julrätterna. Väljer du det stora julbordet kan du njuta av en komplett julbordsupplevlese med tre olika sillar, lax, julskinka, grönkålssallad, julköttbullar, prinskorv, revbensspjäll, Janssons frestelse, rotsaksbakelse, rödkål, hovmästarsås, tre olika sorters senap, mjuk pepparkaka, saffranspannacotta, två sorters bröd, cheddar, brie och fikonmarmelad

Vad kostar julmat via catering?

Restaurang Rönnerdahls julbord kan beställas i fyra varianter till ett pris av 236–395 kronor per portion. Vi erbjuder stor eller liten jultallrik alternativt stora eller lilla julbordet.

Var hittar jag catering för julbord i Stockholm?

Restaurang Rönnerdahls kök och matsal är belägen i Bredden i Upplands Väsby. Vi erbjuder catering av julbord till hela Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *