Vad är catering?

I Svenska Akademiens ordbok beskrivs catering som ”leverans av färdig mat till beställarens lokaler” och det är också precis vad det handlar om. Lokalerna i fråga kan vara ett företags konferenslokaler eller en hyrd festlokal, men de kan också vara privata hem eller någon helt annan plats.

När du beställer catering från Restaurang Rönnerdahls får du vällagad mat levererad till den plats där du och dina gäster eller kollegor befinner er. Vår cateringmeny tillagas i vårt kök på Kanalvägen 10A i Bredden, Upplands Väsby, där du även hittar vår välbesökta lunchmatsal. Självklart ingår närliggande Sollentuna i vårt upptagningsområde för catering, liksom övriga delar av norrort. Restaurang Rönnerdahls catering vänder sig mot såväl företag som privatpersoner.

Vad är catering?

Svenska matklassiker, kalla luncher och kaffebröd – vår cateringmeny

Varje vardag serveras dagens fisk, dagens kött och dagens vegetariska som varma rätter i Restaurang Rönnerdahls matsal, och dessa alternativ finns även tillgängliga på vår cateringmeny. Övriga alternativ är matiga smörgåsar, sallader och wraps samt allt du behöver för att kunna erbjuda dina gäster eller din personal ett trevligt fikabord.

Vår cateringmeny tillagas av samma kvalificerade restaurangpersonal som står bakom maten i vår matsal. Våra kockar har många decenniers yrkeserfarenhet i restaurangkök av yppersta klass bakom sig, som Melker Anderssons F12-gruppen och Pontus Frithiofs restauranger. Väljer du catering från Restaurang Rönnerdahls kan du vara säker på att alltid få avnjuta genuin matlagning gjord från grunden, baserad på färska primörer och årstidens bästa råvaror. Självklart levereras vår cateringmeny smakfullt upplagd och med alla nödvändiga tillbehör.

Till vad kan man beställa catering i Upplands Väsby och Sollentuna?

Catering passar alla de tillfällen då människor samlas över tillräckligt lång tid för att vilja dela en måltid tillsammans. Oavsett om tillfället är ett bröllop, en konferens, en kick-off, en fest eller en helt vanlig släktmiddag, är maten en stor del av helhetsupplevelsen för de som deltar. För ett etablerat och rutinerat kök som det hos oss på Restaurang Rönnerdahls är inget uppdrag för litet eller för stort, och vi levererar alltid samma höga kvalitet.

I Restaurang Rönnerdahls kök går kärleken till genuin matlagning som en röd tråd genom allt vi gör. Därtill värnar vi om den personliga upplevelsen för våra matgäster och cateringkunder, och anpassar självklart våra rätter och menyer efter eventuella önskemål. Allergier och kostrestriktioner är vanligt förekommande, och våra rutinerade kockar har alla möjligheter att anpassa sina recept efter behov.

Du är varmt välkommen att kontakta oss med önskemål. Vi erbjuder även säsongsbetonad catering som till exempel julbord och nyårsmeny. 

FAQ

Hur tillagas maten från er catering?

Precis som den meny som serveras i matsalen på Restaurang Rönnerdahls, är rätterna vi levererar via catering tillagad från grunden av välmeriterade kockar med inriktning på det svenska klassiska restaurangköket. Alltid med säsongens bästa råvaror och färska primörer.

Leverar ni catering till bröllop?

Restaurang Rönnerdahls cateringverksamhet håller hög klass och är väl lämpad för viktiga högtidsdagar som ett bröllop. Vårt kök är flexibelt och anpassningsbart, och kan självklart ta fram en individuellt utformad bröllopsmeny. Vi har även möjlighet att servera bröllopstårtor eller -bakelser. Prisuppgift på offert.

Vad kostar catering?

I vårt standardutbud för catering erbjuder vi allt från matigare smörgåsalternativ till dagens varma rätter för mellan 60–175 kronor per portion. På vår meny finns även enklare smörgåsar och kaffebröd till förmånliga priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *