Hur många restauranger finns det i Upplands Väsby?

Den som vill äta och dricka gott i Upplands Väsby har mycket goda utsikter. Restauranglivet är brett och livaktig, och står sig mycket väl i konkurrensen med Stockholms mer centrala delar. Och det är kanske inte så konstigt – tillsammans med närliggande Sollentuna utgör Upplands Väsby Sveriges femte största tätort, enligt SCB:s statistik.

Exakt hur många restauranger det finns i Upplands Väsby är inte fastställt, men det är ingen överdrift att säga att utbudet är mycket stort. Vilket är en positiv sak för både de boende i området och de verksamma restaurangägarna. Det stora kundunderlaget gör det möjligt för restaurangerna i Upplands Väsby att renodla sina respektive nischer, och lägga fokus på att bli bäst i stan på just sin typ av matlagning och servering. 

image

Vilken restaurang gör bäst svensk mat i Upplands Väsby?

Restaurang Rönnerdahls i Bredden, Upplands Väsby, kan tjäna som exempel på hur det breda utbudet av restauranger i kommunen ger utrymme för specialisering och förfining. I köket på Rönnerdahls har kockarna Anders och Jari riktat in sig på svenska matklassiker, med stort fokus på genuina tillagningsmetoden samt säsongens bästa primörer och färska råvaror.

Husmanskosten och de klassiska svenska rätterna är uppskattade av många restaurangbesökare, och på Restaurang Rönnerdahls har du möjlighet att avnjuta resultatet av ett genuint mathantverk utfört av mycket välmeriterade kockar. Anders och Jari har flera decenniers erfarenhet av arbete i svenska och europeiska toppkök bakom sig, och kombinerar nu sina tekniska yrkeskunskaper med den personliga service och värme som blivit Restaurang Rönnerdahls signum.

Lunchrestaurang i Upplands Väsby med catering

Restaurang Rönnerdahls slår upp dörrarna varje vardag mellan 10 och 15 för sin lunchservering. Rönnerdahls lunchmatsal är belägen i området Bredden i Upplands Väsby, på adress Kanalvägen 10A. De ljusa och luftiga lokalerna ger utrymme för större lunchsällskap, och det erfarna köket kan självklart anpassa menyn efter önskemål och eventuella allergier eller kostrestriktioner. Ett vällagat vegetariskt alternativ står på den ordinarie menyn varje dag.

Utöver sin lunchservering erbjuder Restaurang Rönnerdahls även en väl utvecklad cateringverksamhet, riktad mot privatpersoner och företag i Upplands Väsby, Sollentuna och övriga norrort. Via catering eller för avhämtning kan du beställa dagens varma lunchmeny eller välgjorda matiga sallader, smörgåsar och kaffebröd som en smidig lösning för dagens behov hemma eller på kontoret. 

Tack vare sina välgrundade erfarenheter i restaurangbranschen, vet köket på Restaurang Rönnerdahls hur viktigt flexibilitet och personlig service är när det kommer till mat. Hos Rönnerdahls finns alla möjligheter att skräddarsy meny och öppettider efter behov.

FAQ

Anpassar ni cateringmenyn efter önskemål?

Självklart kan samtliga rätter på Rönnerdahls meny anpassas efter eventuella allergier och kostrestriktioner. Cateringmenyer kan skräddarsys efter behov, och omfatta såväl varma rätter för lunch och middag som enklare tilltugg och kaffebröd.

När har restaurangen öppet?

Restaurang Rönnerdahls ordinarie öppettider är mellan kl. 10 och 15 varje vardag. Utöver detta finns möjlighet till extra bokningar efter överenskommelse. Välkommen att höra av dig med dina önskemål.

Var hittar jag vällagad svensk husmanskost i Upplands Väsby?

Restaurang Rönnerdahls erbjuder svensk husmanskost och moderna svenska restaurangrätter till lunch varje vardag 10–15, samt via catering och avhämtning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *