Grillbuffé
Grillbuffé Ört- och vitlöksmarinerad kycklingklubbfilé Fläskkarré “BBQ” Grillad kalv Miniatyr kebabspett Marinerad portabellosvamp Grönsaksspett   Honungs- och chipotlekryddad BBQ-sås. Dijonnaise. Coleslaw. Hummus Trädgårdssallad med säsongens gröna. Tomatsallad med rödlöksbåtar och basilika. Couscoussallad med grillade grönsaker, citron och örter Krämig potatissallad med tre olika löksorter. Tysk potatissallad med gröna bönor, dijonsenap och persilja.    Chokladmousse med topping. Vaniljpannacotta med bärgelé   Tillval: Kaffe/te med tillbehör Mördegskakor, en variation. Chips Grönsaksstavar Ranchdressing Vitlöksdipp Bönmole    

435 kr

Kallskuret klassiskt
Rostbiff, rökt kalkonbröst och pickles serveras med potatissallad smaksatt med soltorkad tomat, dragon och purjolök. Blandad sallad och dressing serveras till. Bröd och smör.

220 kr

Medelhavsbuffé
Rosmarinstekta kycklingspett med tomat- och fetaostsallad Couscous med soltorkad tomat, oliver och persilja serveras med vitlöksyoghurt. Bröd och tapenade.

207 kr

Matig salladsbuffé
Pastasallad, Matvetesallad, Rhode islandsås, vitlöksdressing, grönsallad, bröd, smör, tapenad och pesto.

165 kr

Mingelbuffé 1
Pestokyckling på spett med vitlöksdipp Potatiskaka smaksatt med parmesanost med bakad tomat och örtcreme. Skagensnitt med skaldjur, hackat ägg och dill Färskost Levainbröd

195 kr

Mingelbuffé 2
Pestokyckling på spett med vitlöksdipp Potatiskaka smaksatt med parmesanost med bakad tomat och örtcreme. Skagensnitt med skaldjur, hackat ägg och dill Färskostquesadilla med hackad gräslök, picklad rödlök och smakrika krossade bönor Tapenade Färskost Levainbröd

240 kr

Mingelbuffé 3
BBQ-kycklingsliders med picklad rödlök, örter och färskost Tomat- och mozzarellaspett med basilika Potatiskaka smaksatt med parmesanost med bakad tomat och örtcreme. Skagensnitt med skaldjur, hackat ägg och dill Smörrebröd med rostbiff, currypickles, rostad lök och potatis Paj med lammfärs, getost, karamelliserad lök och paprika Tapenade Färskost Levainbröd

330 kr

Ost och/eller skinka
Fralla med ost och/eller skinka samt grönsaker. Priset är exkl. moms.

30 kr

Ost och kalkon
Fralla med ost, kalkon och grönsaker. Priset är exkl. moms.

30 kr

Matig smörgås salami/brie
Matig smörgås med salami och brieost. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås rostbiff/potatissallad
Matig smörgås med skivad rostbiff och krämig potatissallad. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås kyckling/curryfärskost
Matig smörgås med stekt kyckling, rostad lök och curryfärskost. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås skagenröra
Matig smörgås med skagenröra gjord på handskalade räkor med ägg och sallad. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

70 kr

Wrap Kyckling/sötpotatis/chili
Wrap med stekt kyckling, sötpotatis, chipotlemajonnäs, majs sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap Caesar kyckling
Wrap med stekt kyckling, caesardressing, lagrad ost, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap rostbiff
Wrap med skivad rostbiff, potatis, rostad lök, kapris, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap vego
Wrap med krossade bönor, tomat, lime, chipotlemajonnäs, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Caesarsallad med kyckling
Romansallad med caesardressing, stekt kyckling, lagrad ost och krutonger. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

115 kr

Räksallad
Sallad med handskalade räkor, ägg, sockerärter, krutonger och Rhode island-dressing. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

175 kr

Pastasallad kyckling
Krämig pasta med stekt kyckling och grönsaker

90 kr

Grekisk sallad
Grekisk sallad med grillade grönsaker, fetaost, marinerade oliver, vitlökssås och krutonger

115 kr

Bryggkaffe i termos
Nybryggt kaffe i termos (hämtas tillbaka av oss eller lämnas tillbaka av er). Mjölk, socker och pappmugg ingår. Pris exkl. moms.

20 kr

Fika
Alla sorters Fikabröd och kondisbitar kan ordnas. Beställning innan kl. 12 för leverans/upphämtning dagen efter. Kontakta oss för offert.

Tårtor och bakelser
Alla slags tårtor och bakelser går bra att beställa senast kl. 12 för leverans/upphämtning nästkommande dag. Kontakt oss för offert.

Minisemla
(kan fås laktosfri)

22 kr

Blandsemla
(mandelmassa inblandad i grädden, laktosfri)

36 kr

Vaniljsemla
(utan mandelmassa)

36 kr

Kanelbulle

20 kr

Dagens kött

115 kr

Dagens fisk

115 kr

Dagens vego

115 kr