Tyvärr så har vi stängt nu
Ost och/eller skinka
Fralla med ost och/eller skinka samt grönsaker. Priset är exkl. moms.

30 kr

Ost och kalkon
Fralla med ost, kalkon och grönsaker. Priset är exkl. moms.

30 kr

Matig smörgås salami/brie
Matig smörgås med salami och brieost. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås rostbiff/potatissallad
Matig smörgås med skivad rostbiff och krämig potatissallad. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås kyckling/curryfärskost
Matig smörgås med stekt kyckling, rostad lök och curryfärskost. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

60 kr

Matig smörgås skagenröra
Matig smörgås med skagenröra gjord på handskalade räkor med ägg och sallad. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

70 kr

Wrap Kyckling/sötpotatis/chili
Wrap med stekt kyckling, sötpotatis, chipotlemajonnäs, majs sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap Caesar kyckling
Wrap med stekt kyckling, caesardressing, lagrad ost, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap rostbiff
Wrap med skivad rostbiff, potatis, rostad lök, kapris, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Wrap vego
Wrap med krossade bönor, tomat, lime, chipotlemajonnäs, sallad och gurka. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

85 kr

Caesarsallad med kyckling
Romansallad med caesardressing, stekt kyckling, lagrad ost och krutonger. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

115 kr

Räksallad
Sallad med handskalade räkor, ägg, sockerärter, krutonger och Rhode island-dressing. Passar som lättare måltid på kontoret, mötet eller till kvällen. Priset är exkl. moms.

175 kr

Pastasallad kyckling
Krämig pasta med stekt kyckling och grönsaker

90 kr

Grekisk sallad
Grekisk sallad med grillade grönsaker, fetaost, marinerade oliver, vitlökssås och krutonger

115 kr

Bryggkaffe i termos
Nybryggt kaffe i termos (hämtas tillbaka av oss eller lämnas tillbaka av er). Mjölk, socker och pappmugg ingår. Pris exkl. moms.

20 kr

Fika
Alla sorters Fikabröd och kondisbitar kan ordnas. Beställning innan kl. 12 för leverans/upphämtning dagen efter. Kontakta oss för offert.

Tårtor och bakelser
Alla slags tårtor och bakelser går bra att beställa senast kl. 12 för leverans/upphämtning nästkommande dag. Kontakt oss för offert.

Dagens kött

115 kr

Dagens fisk

115 kr

Dagens vego

115 kr